Сподели го написот

Активности / Избрани текстови / Линк

АКТИВИРАЈ СЕ И БИДИ ВОЛОНТЕР ВО АЈНШТАЈН!!!

АКТИВИРАЈ СЕ И БИДИ ВОЛОНТЕР ВО АЈНШТАЈН!!!

Здружението за дислексија Ајнштајн објавува повик за волонтери!!!

Оние кои ќе бидат заинтерсирани да бидат волонтери ќе ја добијат можноста да стекнат искуство од секаков вид на организирање на настани, собирање и обработка на податоци, логистичка и административна поддршка, поддршка при организирање на настани,подготвување на веб содржини и анализи и други работи поврзани со работата на здружението Ајнштајн.

Со волонтирање се добива можност за учење и стекнување на нови пријателства.

Бидете активни!

Вклучете се!

Заинтересираните кандидати треба да испратат своја кратка биографија (CV) и мотивациско писмо на адресата: contact@disleksija.org.mk најдоцна до 22.11.2019.

Заинтересираните кандидати можат да ги поставуваат своите прашања кај Јана Димитриевска на е-маил: j.dimitrievska@disleksija.org.mk

Ве очекуваме

Тимот на Ајнштајн

Сподели го написот